Surprise

Et kjapt siste innlegg før jeg må pakke og gjøre med klar til at mamma, pappa og Caroline kommer ! De er her om 2timer! Kiler i magen, for jeg gleder meg sånn og det skal bli så godt å se dem igjen etter snart 10 måneder.

Tirsdag hadde vi piknik med klassen på stranda. Også hadde jeg fotballtrening der jeg fikk en signert drakt fra alle fra laget !

Onsdag var siste skole dag ! Så vi så på Grease i engelsken. Jeg tok farvel med mange av venna mine og lærerne mine. Gråt veeeldig mye.

Så kom Romain kjæresten til Alizée helt fra St Tropez for å ta farvel med meg, selvom han hadde Bachalorian dagen etter. Dro å spise kina mat og så dro jeg med Michel og hentet Aline som kom hjem fra Texas i USA. Det er hu jeg har "bytta" plass med. Hu er helt utrolig sprudlende og en sikkelig gledesspreder ! Ble veldig fort god venn med hu.

Så Ble jeg kjørt til Solenn der jeg trodde jeg skulle spise middag. Hu sa vi skulle ut å kjøpe en spesiel godteri i en butikk og måtte kjappe oss. Jeg var helt med og vi kjappa oss.

Da vi kom frem dit så jeg noen norskeflagg i vinduet og da trodde jeg at det var norskgodis vi skulle kjøpe men nei da...

Da hoppet mange av venna mine og lærerne mine frem og skrekk: SUUUUURRRPPPRRIIISSEE !!!

Jeg bare sto der og tårerne i øynene mine fosset ned ! Har aldri blitt så glad og så rørt før ! Herregud, helt ubeskrivelig ! Og det verste/beste er vel at jeg gikk rett på, sikkelig lett lurt ! :D

Vi spise crêpes og jeg fikk gaver som parfyme fra lærerne mine, en fransk kaffekopp, Yves Roches ting, et postkort fra alle der de hadde skrivd varmeord og en stoor bilderamme med bilder fra året ! Helt utrolig ! Smilte heletiden og fikk vondt i munn av å smile så mye til og med, men greide ikke la være !

Gråt sikkelig mye og da jeg holdt en liten "tale" så bare rant det igjen.Alizée, Romain, Chloé, Emma og meg

Kina mat med folka <3

SUUUUUUURRPPPRRRIIISSEE !!!!

Sipppeeetrynneet !Gledestårer <3 :''''')

DE ALLER BESTE ! <3

Iris, Aurore og meg

Crêpes <3 Namnam<3

Kort fra Alizée :D

Bestegaven som skal henges opp med engang jeg kommer hjem til Norge !!

Parfyme fra lærerne mine :D

Yeey, har bursdag hverdag, fordi jeg har de beste vennene <3Med trykk : Lycee Fenelon bakpå <3 La classe ;)

Prøver å si noen ord, men ender opp i tårer :P


Herregud, hvordan skal jeg kunne dra herfra nå ? Har virkelig hatt mitt mest fantastiske år her i Frankrike takket være alle menneskene her! Har hatt den beste familien, beste vennene og beste lærerne jeg noen gang kunne ha drømt om ! Har nesten bare gråtet og gråtet hele uka fordi tanken på at jeg kanksje aldri får se noen av disse folkene igjen dreper meg. Så er virkelig ikke noe tvil på denne jord på at jeg SKAL dra tilbake hit om ikke så altfor lenge !

Så med det vil jeg bare takke for de som faktisk har giddi og fulgt med selvom jeg ikke har vært så flink å blogge som det jeg ville være.

Klisje å si det, men siden jeg er litt fransk så får jeg lov:

HAR TATT DEN BESTE TIDEN I LIVET MITT HER !

 

GROS GROS GROS BISOUS !

Et à bientôt ;-) <3


  1 kommentarer

Postet av: Ida K
Stakkars deg som har blogget så bra også har jeg ikke lagt igjen noen kommentarer eller sett det før nå!!!! Hehe, unnskyld.. Men må si jeg blir varm om hjertet når jeg leser hvor utrolig bra du har fått det etter å vært så redd og trist på starten. Så utrolig godt at du har fått en positiv opplevelse ut av dette allikevel :D Misunner deg skikkelig også da, skulle ønske jeg hadde tatt sjansen på ett utvekslingsår selv! Menmen, det er bra du har hatt det så fint og opplevd utrolig mye spennende og nytt :D Nå er det ikke lenge til du kommer hjem!!! Kos deg videre og nyt resten av oppholdet ditt <3
10.06.2012, 23:35

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Bonjour ! Jeg heter May og skal være utvekslingsstudent i Frankrike skoleåret 2011/2012 Dette er en blogg for alle som er nysgjerrige på oppholdet mitt der nede. For mer informasjon og spørsmål ta kontakt: may_jo94@hotmail.com

MENY


Forsiden
Om meg
Add som venn

ARKIVJuni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011

KATEGORIERAlt og ingenting
Familie og venner
Hverdag
Kjærlighet
Me, myself and I
Spesielle hendelser

LENKERblogg.no
Få din egen blogg!

hits